Recollida d’aliments pel casal solidari de Pòrtol

Un any més el Club Voleibol Pòrtol participarà amb la recollida d’aliments pel casal solidari de Pòrtol. L’Ajuntament de Marratxí ha aportat al casal un nombre molt considerable de joguines perquè tots els nens i nenes del municipi puguin gaudir d’un Nadal ple d’il·lusió.

 

A nosaltres aquest any el casal ens ha encomanat ajudar-los amb la recollida de productes nadalencs per fer arribar a totes les cases de Marratxí productes molt destacats a n’aquestes dates, com són per exemple el torró, neules polvorons, entre altres dolços que simbolitzin les festes de Nadal.

 

És per això que fem una crida a tothom perquè s’animi a fer la possible aportació als dos punts de recollida disponibles. Un el trobem al poble de Pòrtol (carrer d’Albert Castell 18) els dies on hi haurà personal del casal serà dia 10 i 17 de Desembre de 09:00 h a 12:00 h i 16:00 h a 19:00 h. També hi ha un punt de recollida a Sa Cabana (Pont d’Inca) al carrer Balanguera número 11. Es podran deixar les aportacions solidàries cada dijous de 09:00 h a 12:00 h i 16:00 h a 19:00 h.

 

Animeu-vos a participar i aconseguir així, tot i les circumstàncies actuals passar entre tots un Bon Nadal!!!