Reconeixement Esportistes 2019

Demà, dilluns 21 d’octubre, a les 18:00h quatre dels nostres jugadors; Hugo Marzo Suárez, Antonio N. Preto Ford, Lluc López Pastor, Nicolás Llabrés Cavada, assistiran al Reconeixement d’Esportistes 2019 a l’Auditori de Porreres ja que participaren al Campionat d’Espanya de vòlei platja i se’n endugueren la medalla de bronze cap a casa.

 

En Francesc Román i en Carlos Caimari Gayà van ser el tècnics d’aquest gran equip. Enhorabona a tots per la gran feina, estam molt orgullosos de tots vosaltres.

 

Per altra banda, amb la selecció balear de vòlei platja, el nostre jugador Guiem Comamala també està convocat per rebre aquest reconeixement ja que també van obtenir la medalla de bronze. L’entrenador d’aquesta selecció balear va ser el nostre tècnic Carlos Caimari Gayà.

 

La nostra més sincera enhorabona!

 

Roser Olives, jugadora del nostre equip de primera balear, també assistirà a aquest esdeveniment ja que va ser l’entrenadora de la selecció balear femenina aconseguint també una tercera posició. Al grup que va formar la seleccionadora hi formà part na Lídia Gómez, jugadora que s’ha incorporat enguany al nostre Club. Benvingunda i enhorbona a les dues!!

 

És un orgull per al nostre Club i per al vòlei balear veure que poc a poc ens anem fent un lloc dins els millors, i tot això és gràcies a la gran feina feta tant per part dels entrenadors/es com jugadors/es. Bravo!

 

Amunt el vòlei i amunt Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM