RESULTATS CAMPIONATS DE BALEARS VÒLEI PLATJA

Ara a l’estiu al Club Voleibol Pòrtol no atura’m! Aquest mes de juliol hem tingut els Campionats de Balears on els nostres equips han participat. A continuació els resums de les cronices de aquestes competicions. 

09/07 Sub 17 (Cadet Masculí)

Els equips de la categoria masculina varen estar dirigits per Juan González i Juan-José Beltrán. Els nostres portolans varen lluitar cada punt fins al final, deixant sets d’infart. Concretament, Pòrtol 1 i Pòrtol 2  varen aconseguir el 3r i 4a posició. 

10/7 Sub 15 (Infantil Masculí i Femení) 

Gran èxit al Campionat de Balears Infantil. Els nostres equips varen estar dirigits per Victor Reymundo, Carmeta Caimari, Andreu Bordoy, Raül i Carles Almodovar, No podíem tenir un millor cos tècnic. Per un costat, a la secció masculina els nins del Pòrtol G1 es varen proclamar SUBCAMPIONS DE BALEARS a la categoria infantil. 
Els altres equips portolans també varen participar i al mateix temps gaudir d’un gran torneig de vòlei platja. 

16/07 Sub 19 (Juvenil Masculí)

La parella formada per Marc Alomar i Hugo Marzo han assolit ser SUB CAMPIONS del torneig, després de guanyar tots els partits de grups.
Pòrtol 2, equip formada per Sergi Amador i Toni Preto, també han arribat al pòdium amb la 3rª posició.
Pau Román y Joan Toni anomenats Pòrtol 3, han lluitat cada punt als partits disputats, es comencen a notar els entrenaments de vòlei-platja.
Tots els equips han estat dirigits Chele Román,tècnic amb gran experiència al vòlei-platja i una gran passió per aquest esport. 

17/06 Sub 21 (Senior Masculí)

La parella formada per Marc Alomar i Sergi Amador han obtingut ser SUB CAMPIONS del torneig. 

Tots els nostres grups formen part de l’escola de vòlei platja d’aquesta temporada 2022.  Estem molt orgullosos de tots els jugadors i jugadores del planter portolà. En tot moment varen demostrar una actitud inigualable. Després de tots els campionats de Balears, Els nostres equips han aconseguit 4 places pels campionat d’Espanya

Seguim informant!

VAMOS PÒRTOL!!!

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM