Reunió de la presidenta amb el batle i el regidor d’esports

El passat dimecres 26 d’abril la nostra presidenta Carme Gayà es va reunir amb el Batle de Marratxí Joan Francesc Canyelles juntament amb el Regidor d’esports Josep Ramis per intentar aclarir una seria de dubtes i preocupacions que presenta el Club en el transcurs de les passades temporades i també de l’actual.

 

Comencem destacant els trets més positius de la reunió. El primer de tots és el compromís per part de l’Ajuntament de Marratxí en assegurar-nos que la pròxima temporada 2018/19 seguirem conservant els horaris d’aquesta tant al poliesportiu Blanquerna com el poliesportiu de l’IES Marratxí. Gràcies a n’aquesta garantia el Club podrà començar a confeccionar els calendaris per a la propera temporada i facilitar l’organització per part dels pares, mares, així com els mateixos jugadors i jugadores del nostre club.

 

El segon tret més important va ser la confirmació de que la propera temporada tal i com va sortir fa poc als mitjans de comunicació locals, l’Ajuntament de Marratxí ha fet públic el pressupost oficial on s’especifica la destinació d’una part d’ell en arreglar les goteres del nostre poliesportiu, els vestuaris i la caldera del mateix.

 

Finalment tant el batle com el regidor ens varen confirmar que durant el mes de maig l’ajuntament instal·larà contenidors d’emmagatzematge per tal de que tinguem suficient espai on guardar-hi tot el nostre material esportiu.

 

La confirmació d’aquestes noticies per part dels màxims responsables de l’Ajuntament de Marratxí ens fan arrancar amb il·lusió la preparació de la propera temporada 2018/19. Cal comentar però que tot i l’alegria per aquests fets, la nostra preocupació en quan espai segueix sent un fet en el que encara no hi trobem solució. La nostra família portolana cada any creix més i se’ns fa complicat el poder organitzar tots els equips a les instal·lacions dels Blanquerna i de l’IES MARRATXI, per això mateix, seguirem treballant juntament amb l’Ajuntament per a poder trobar una solució optima i factible a curt termini.

 

Seguim fent feina!

 

Club Voleibol Pòrtol