Rigo Mallorca desplega un bon joc

Aquesta setmana l’equip juvenil Rigo ha disputat dos partits. El primer aquest passat dimecres contra l’equip solleric el qual lidera la competició. Les nostres nines tot i la dificultat de l’adversari varen plantar cara mostrant un joc ordenat i persistent.

El primer i segon set se’l varen emportar les solleriques amb una gran solvència ofensiva. El tercer set amb un canvi de línies per part de l’equip visitant ens va permetre emportar-nos el parcial en un ajustat 28-26.

Finalment, en el quart set, les visitants mostraren la seva contundència amb un servei i un atac que anulà el nostre sistema ofensiu. Tot i la derrota, contents del resultat i del joc realitzat per part de les nostres nines que estan realitzant un gran inici de temporada!

Per un altre costat, aquest dissabte les juvenils del Rigo es desplaçaren a Sant Cayetano. El partit començà amb diversos errors per part de les nostres nines tot i que la reacció fou immediata. Les nostres jugadores gràcies a una bona línia de recepció pogueren dominar el set tancant gran part dels punts pel centre. La constància del servei i el marge reduït d’error ens donaren una còmoda victòria al primer set amb un resultat final de 16-25.

Iniciaven un segon set amb la mateixa estratègia la qual es basava en reduïr l’error prioritzant l’atac de les nostres centrals. Una bona distribució per part de la nostra col·locadora i un bon sistema defensiu ens permeteren tancar el segon set amb un 18-25.

Finalment el tercer set, el conjunt portolà sortia més relaxat i les locals amb ganes de canviar la dinàmica del partit no ens posaren les coses fàcils. No va ser fins a mitjans de set quan les nostres nines es posaren per feina i tancaren el partit per la via ràpida amb un 22-25.

Molt bon partit de les nostres cracks on durant tot el partit han mantigut la concentració i han marcat el ritme del partit!!!