Rigo Mallorca tanca la primera volta amb una tercera posició!!

L’equip juvenil femení Rigo Mallorca acomiada aquest 2019 amb una tercera posició a la classificació general. Un total de 8 victòries i 3 derrotes permeten a les portolanes seguir lluitant i començar la segona volta amb moltes ganes i il·lusió.

A finals d’agost el conjunt dirigit per Carlos Caimari i Xavier Roman es posaren a treballar amb un objectiu clar i al mateix temps ambiciós, competir a la lliga juvenil amb la finalitat de demostrar el potencial de la nostra cantera. Després de 11 partits i més de 45 entrenaments l’equip comença a desplegar el seu joc.

El cap de setmana del 14/12 Rigo Mallorca s’enfrontà al seu rival més directa d’aquesta lliga, el Club Voleibol Bunyola. El partit va començar molt bé per les portolanes dominant el marcador durant tot el primer set, va ser al final del mateix on el Bunyola amb un bon servei s’emporta el set per 23-25.

Al segon set les portolanes sortiren a la pista amb ganes de demostrar i així ho feren. Una gran contundència amb atac, una bona distribució i molt de control amb la recepció ens permeteren tancar el mateix amb un contundent 25-12.

Al 3r i 4t set ambdós equips no donaven pilota per perduda. Les nostres nines amb un joc molt concentrat pel centre i les bunyolines amb un joc concentrat per 4 donaren lloc a un Tie-Break interessant.

Amb un 2 a 2 al marcador arribava l’hora de tancar el partit. Les bunyolines amb un bon servei ens dificultaven la sortida per centre obligant a l’equip la sortida per les ales. La falta de contundència de les nostres puntes i l’encert de l’equip visitant amb el seu K2 no va ser possible tancar el partit amb una victòria.

Tot i la derrota contents del joc desplegat i sobretot de l’actitud competitiva de l’equip el qual en cap moment va deixar de lluitar.

Amb la crònica del partit més interessant d’aquesta primera volta aprofitem per desitjar a tothom un Bon Nadal i Bones Festes!!! L’equip té ara una setmana de descans per arrancar el 2020 amb més força i més ganes que mai ? Vaaaaaaaaaaaaaamos nines! Mooooooooooootor ?