Warning: Constant WP_MEMORY_LIMIT already defined in /customers/6/d/0/clubvoleibolportol.com/httpd.www/wp-config.php on line 98 VIII Torneig vòlei platja 4×4 mixte Festes del Carme 2017 | Club Voleibol Pòrtol

VIII Torneig vòlei platja 4×4 mixte Festes del Carme 2017

El dissabte passat vàrem gaudir de la VIII edició del torneig de les Festes del Carme 2017. L’esdeveniment va arrancar a les 16:00h amb un total de 12 equips mixtes de totes les edats. Tots els partits varen tenir el seu moment de gloria, tot hi percebre una diferència en quant al nivell d’alguns equips, el més important va ser que tots ens ho vàrem passar d’allò més bé, compartint moments amb amics-amigues i familiars.

 

Tot i tenir que modificar el quadre de competició unes quantes vegades degut a baixes puntuals d’algun equip, la competició va ser molt sana i divertida. Així com anaven passant els partits la tensió anava augmentat però sense perdre mai el somriure de tots els participants i el bon rotllo.

 

En el desenllaç del torneig, es disputaren les posicions més desitjades. Quedant la classificació de la següent forma:

 

4t à Dream Team (Maria Amengual – Júlia Torres – Ángel Molina – Pablo Palomares)

3r à Dragon Ball (Esteban Serra – Andrea Tasca – Costanza Bonazzola – Gonzalo Torres)

2n à Tentación (Toni de la Rosa – Paula Martorell – Laure de Chavarria – Miguel Roboredo)

I com a CAMPIÓ del torneig de les Festes del Carme 2017 à Pilar Roibal (Pilar Roibal – Alejo Mira – Guillermo Femenias – Marc Bosch)

 

Volem agrair la confiança depositada any rere any per part dels festers de Pòrtol amb el nostre Club. També agrair l’obsequi entregat l’últim dia de les festes per la nostra participació a les mateixes. Esperem poder seguir molts més anys formant part d’aquestes activitats de les Festes del Carme.

 

Finalment donar les gràcies a tots els participants per la seva entrega i col·laboració solidaria aportant el seu granet d’arena cap els més necessitats.

 

Moltes gràcies a tots i a totes, esperem trobar-vos a tots l’any que ve per seguir fent renou practicant l’esport que tant ens agrada… el voleibol!

 

Fins l’any que ve!

 

Salut a tothom!

 

Amunt el CV Pòrtol i Amunt les Festes de Pòrtol!!

P.D: Totes les fotos aquí: https://www.facebook.com/pg/voleibolportol/photos/?tab=album&album_id=10155621460210159