Segona fornada patrocinadors 2017/18

Vos presentem la segona i última fornada dels patrocinadors d’aquesta nova temporada 2017/18!!!

 

Estem molt contents i orgullosos de poder tornar a comptar amb molts d’ells i sobretot de compartir els nostres equips amb els més nous.

 

L’equip cadet femení del grup A, serà patrocinat per l’empresa Rigo Mallorca, per a conèixer de primera mà la seva companyia podeu accedir directament a la seva pàgina web. Moltíssimes gràcies per animar-vos a patrocinar les nostres noies durant aquesta temporada!!!

http://rigomallorca.com/

 

Per un altre costat l’equip cadet femení del grup B estarà patrocinat per uns dels més fidels de la casa, Cafeteria Avante! Esperem que aquest any puguem aconseguir una bona posició de la classificació general. Gràcies Cafeteria Avante per la confiança dipositada

https://www.facebook.com/Cafeteria-avante-1480437068847026/

 

Els infantils del grup A seran patrocinats per Green Frog Academy. Esperem que a part d’aconseguir una bona classificació general els nins millorin el seu anglès, haurem de proposar fer els entrenaments amb anglès ??Moltes gràcies pel patrocini un any més!!!

http://the-green-frog.webnode.es/

 

Els hi toca ara als nostres infantils del grup B, aquest seran patrocinats pel ja mencionat a la 1ª fornada l’empresa Motorisa!!! Com ja dèiem, amb una empresa dedicada als motors de gran potència això no pot anar malament ? Moltes gràcies Motorisa per seguir un any més al nostre costat!

http://motorisa.es/

 

Per acabar amb la traca de patrocinis d’aquesta nova temporada que millor que fer-ho amb l’equip de les nostres infantils del grup A. Com a patrocinador principal vestiran el logotip de Montero Telematica, patrocinador que repeteix patrocini una temporada més. Això no acaba aquí ja que també comptarà amb el patrocini de Motorisa i finalment amb el nou patrocini de l’empresa Automòbils Frau. Moltíssimes gràcies a tots per la confiança dipositada a n’aquest equip. Amb tants de patrocinadors la cosa no podrà anar millor!!! ☺️

http://www.montero-oli.com/ (Patrocinador principal)

http://motorisa.es/

http://www.frauautomoviles.com/

 

Moltes gràcies a tots!!! Entre tots anem creixent cada dia més ?

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM