Subcampions d’Espanya, 4ts i novens amb la Selecció Balear!

Els nostres super cracks de l’equip infantil, han aconseguit una increïble segona plaça al Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. Al·lots arribar a la final ja és tot un premi i una aventura que sempre recordareu!!! Donar l’enhorabona a tot l’equip i també als seus tècnics Andreu Català i Maties Adrover, increïble la feina feta amb aquests al·lots!!! Sou subcampions d’Espanya!!!!!!

 

Els nostres cadets també han perdut aquest matí contra Castilla-La Mancha per 3 set a 0 però tot i així, s’atorguen la 4ª plaça de la classificació general!!! Bona feina nins 🙂

 

I finalment les nines tant l’equip infantil com el cadet varen guanyar ambdós partits que les ubica a la posició numero 9 de la classificació general. Enhorabona cracks!

 

Volem felicitar a tota l’expedició desplaçada a Valladolid, ja que ens heu fet vibrar amb aquest gran nivell que heu demostrat!!!

 

Enhorabona a tots i a totes les jugadores/os així com entrenadors/es! També als pares, mares i familiars que heu anat a donar suport incondicional!!!

 

Orgullosos de tots voltros!

 

Amunt illes!!!

 

Date

14 abril, 2018

Category

Abril