¡Torneig de Pasqua!

El Club Voleibol Pòrtol organitza per al pròxim dimarts 3 d’abril un torneig solidari on els equips podran ser de 2 x 2 i/o 3 x 3 amb la finalitat de començar amb la dinàmica del vòlei platja, tot i que encara fa una mica fred l’estiu està més a prop del que ens pensem!

 

El torneig es portarà a terme a les instal·lacions del pavelló Blanquerna. Arrancarà a les 16:00 h i l’hora prevista per acabar està marcada a les 20:00 h.

 

La dinàmica del torneig és la següent:

 

– Dos grups:

 

Grup A: En aquest grup es podran apuntar aquells i aquelles jugadors/es des de l’escoleta fins a Infantil Masculí, i en el cas de les nines es podran apuntar totes les categories fins a la de juvenil femení. Modalitat de 2 x 2 o bé 3 x 3.

 

Grup B: Per altra banda, dins aquest grup podran apuntar-se des de la categoria Cadet Masculí fins als Veterans i les jugadores de 1a Balear Femení. Tots aquells i aquelles jugadors/es que es vulguin apuntar al grup B hauran de ser majors de 14 anys. Modalitat 2 x 2.

 

Els equips podran ser mixtes. El reglament que regirà durant tot el torneig serà el mateix que el de vòlei platja. Minuts abans de començar els primers partits s’explicarà a tots els equips les normes per tal que no hi hagin dubtes ni mals entesos.

 

Per a poder participar en el torneig cada equip haurà de donar 1Kg de menjar que serà entregat posteriorment al Casal Solidari de Pòrtol.

 

Respecte a les inscripcions es faran enviant un correu amb tots els noms, cognoms i data de naixement dels integrants de cada equip, així com el seu nom d’equip a l’adreça de correu: clubvoleibolportol@gmail.com. Recordeu que un cop enviada la inscripció haureu de rebre una confirmació de la mateixa dins un marge de 24 h. De no rebre aquesta confirmació, per favor torneu a reenviar la inscripció fins a obtenir resposta.

 

Vos esperem a tots i a totes el pròxim dimarts 3 d’abril al Blanquerna!!!

 

Seguim!

 

Club Voleibol Pòrtol

Date

22 marzo, 2018

Category

Març