Torneig nocturn del Club Voleibol Pòrtol

Teniu ganes de vòlei pista? Doncs el Club Voleibol Pòrtol vos dona la oportunitat de jugar un torneig nocturn al poliesportiu Blanquerna el proper 18 d’agost! L’esdeveniment començarà a les 19:00h i acabarà a les 7:00h del mati. Dins el preu de la inscripció hi està inclòs una samarreta, aigua, trofeus, l’esmorzar del dia següent (ensaïmades boníssimes del nostre patrocinador Pastisseria Garau) i el sopar* (*opcional ja que te un preu de 5€ extres als 15€ de la inscripció. Tothom que vulgui sopar de pizza ho podrà fer gràcies al nou patrocinador Satrigo especialitzats amb pizzes italianes boníssimes! Per tant, si us inscriviu i voleu sopar de pizza el preu serà de 20€ per jugador/a). A continuació la informació més detallada i les pautes per fer la inscripció:

 

 • Dates Dissabte 18/08/18 de 19:00h a 07:00h
 • Lloc: Poliesportiu Blanquerna
 • Preu Inscripció: 15€ (inclou inscripció, camiseta, trofeus, aigua i berenar en acabar el torneig) + 5€ per aquells/es jugadors/es que vulguin sopar de pizza. 
 • Dates Inscripció: Fins el dia 31/07/18 tots i totes els jugadors i jugadores del Club Voleibol Pòrtol es podran inscriure i a partir del dia 01/08/18 fins 12/08/18 estarà obert per a tothom sigui o no sigui del club (no es poden apuntar aquells jugadors/es que no siguin de cap Club federat).
 • Nombre d’equips: 18 equips femenins i 18 equips masculins o mixtes.
 • Composició Equips: màxim 4 jugadors/es per equip. En pista podran jugar 2 (fins edat infantil es permetrà que juguin 3).

 

 • Format:

3 grups de 6 equips per categoria (masculina o femenina), tots contra tots. Partits a 15 punts amb diferència de 2 punts amb un màxim de 15 min per partit (en cas d’arribar als 15 min i no haver arribat als 15 punts guanya equip que vagi per davant amb diferència de 2 punts).

Els primers de cada grup passen directament a la segona fase grups. Els segons de cada grup jugaran contra tercers d’altres grups; els guanyador juntament amb els primers de cada grup disputaran una fase de dos grups amb 3 equips a cada un d’ells. Els dos primers de cada grup jugaran les semifinals.

A la pista central jugaran equips “eliminats”. Segons els equips que decideixin jugar es plantejarà un format eliminatori o de grups.

 

 • Normes:
  • Altura Xarxa:

Competició femenina altura de la xarxa 2,24 cm.

Competició masculina/mixta altura de la xarxa 2,37 cm.

 

 • Normes de vòlei platja amb les següents excepcions:
  • El bloqueig no es considera primer toc.
  • El primer toc es podrà fer de dits.

 

Per tal de formalitzar la inscripció ens has d’enviar un correu a clubvoleibolportol@gmail.com indicant els noms i cognoms, data de naixement i nom del Club del qual es prové així com un telèfon de contatcte.­

 

Exemple:

Bones tardes,

 

Estic interessat en apuntar-me al torneig nocturn, el nom del meu equip és “ELS CRAKCS”. El meu telèfon de contacte és el 666-666-666 i les nostres dades són:

 

Joan Miquel Ramis Amengual 10/10/98 – Club Volebiol Pòrtol

 

Pere Antoni Perelló Rosselló  20/04/00 – Club Volebiol Sant Josep

 

Moltes gràcies!

 

 

Un cop enviada la inscripció dins un termini de 24h heu de rebre la confirmació de la mateixa. (Per poder fer el pagament primer heu d’enviar el correu amb la inscripció)

Per a qualsevol dubte contacteu directament amb nosaltres a través de clubvolebiolportol@gmail.com.

 

Moltes gràcies!

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM