TORNEIG POPULAR FESTES DE SANT MARÇAL 2018

Bon dia a tothom,

 

Primer de tot, moltes gràcies per interessar-vos amb el torneig de les festes de Sant Marçal 2018! A continuació detallem el procediment per a poder participar al torneig:

 

Els equips són de 4 persones i OBLIGATORIAMENT han de ser mixtes no poden ser 4 homes/dones i/o 4 nens /nenes. Tot i ser de 4 jugadors/es podeu fer equips de més gent i anar rotant al servei per tal de jugar tots.

 

Un cop tingueu clar els equips i el nom ho heu d’enviar al correu de clubvoleibolportol@gmail.com. Cal tenir present que la persona que envií el correu serà el responsable de l’equip i en el cas d’haver algun problema, des del Club ens posarem en contacte amb ell via e-mail. Aquí us deixem un exemple:

 

__________________________________________________

Bon dia,

 

El meu nom és Tomeu Gonzalez, jugarem el torneig d’adults (en el cas de jugar al torneig de menors és molt important deixar-ho clar). El nom del meu equip és ELS CRACKS.

 

Integrants del meu equip:

 

– Bernat Amador 1965.

– Juana Garcia 1994.

– Miquel Pons 1985.

– Tomeu Gonzalez 1975.

 

Per a qualsevol problema el meu numero de telèfon és : 666-66-66-66.

 

Moltes gràcies,

________________________________________________

 

Un cop enviat el correu en un termini de 24h rebreu la confirmació del mateix. De no ser el cas reenvieu el correu i comproveu que l’heu escrit correctament. També en podeu contactar a través de Facebook i Instagram.

 

  • Tots els participants hauran d’estar a les 16:15 a les pistes de vòlei platja ubicades a les instal·lacions esportives del Club de Futbol Sant Marçal (darrera de les piscines municipals de Pòrtol/Sa Cabaneta). Es prega puntualitat, ja que explicarem les normes del torneig i del quadre de competició per tal de que no se’ns faci molt tard.

 

  • Tots els participants agafen el compromís de no abandonar el torneig fins a la finalització del seu quadre de competició. (Cal tenir present que l’any passat 2 equips varen “desaparèixer” i un grup del torneig va quedar sense jugar més d’una hora, degut a que el quadre de competició va tenir que ser reestructurat)

 

  • El quilo de menjar destinat al Casal Solidari de Pòrtol és 1 kg per cada integrant del grup, és a dir, 4 kg per cada equip. Si un equip no porta els 4 kg, haurà de fer una aportació econòmica destinada al Casal Solidari de Pòrtol.

 

  • IMPORTANT portar aigua, fruita, crema solar, gorra, ulleres i repel·lent de mosquits. *A les instal·lacions de la piscina municipal hi ha un bar en el cas de que oblidéssiu les begudes.

 

  • Al recinte de les pistes de vòlei platja esta totalment prohibit deixar escombraries de tota mena, així com terminantment prohibit fumar dins el recinte, tant a la sorra com a la zona de gespa.

 

Us agrairíem que compartíssiu aquesta informació amb els vostres companys/es d’equip per tal de no haver mal entesos.

 

Dit tot això aprofitem per informar-vos que el proper 21 de juliol es realitzarà el torneig de les Festes del Carme de Pòrtol al mateix recinte.

 

Qualsevol dubte que tingueu us podeu adreçar directament al correu del Club Voleibol Pòrtol clubvoleibolportol@gmail.com.

 

Moltes gràcies!

 

Club Voleibol Pòrtol.

 

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM