¡Última victòria de les nostres nines Can Pep per 3 a 0!

Darrer partit i darrera victòria del equip sènior femení, es va jugar entre el Carn i Delícies Can Pep Pòrtol- CV Sant Josep amb una clara victòria del equip portolà per  3 a 0. Desprès del darrer partit l’equip portolà va mostrar la seva millor cara i amb dues baixes més va jugar un partit molt seriós. La jugadora cadet Laura Cano va realitzar un bon partit com la resta de jugadores. Totes elles varen estar molt be, i des del començament del partit l’actitud va esser clau. Un equip molt ben plantat i amb molta agressivitat amb atac, va aconseguir poc a poc agafar distancia al marcador i disputar els darrers punts de set amb certa facilitat. L’equip de Sant Josep va estar molt fi amb defensa però amb atac no aconseguia puntuar i l’equip portolà aconseguia guanyar les accions. El partit va acabar amb uns parcials de 25-16 25-18 i 25-22.

 

S’ha acabat sa lliga autonòmica, i l’equip ha acabat amb una molt meritòria segona plaça, perdent un total de 3 partits. L’equip va començar molt bé però les lesions i la falta de banqueta ha fet que aquesta segona volta no fos tan competitiva com sa primera. La absències de Juana, Marta, Aina i Nohe han estat clau.

 

Una vegada acabada la competició oficial autonòmica. les jugadores decidiran en breu si van a sa fase d’ascens per tancar definitivament la temporada. Hi ha ganes d’anar enguany però el fet de tenir que pagar-se totes les despeses i demanar lliure a les feines, és el que atura a les jugadores per poder anar. De totes maneres una grandíssima temporada un esforç , lluita  i un compromís enorme per les jugadores d’aquest equip.

 

Felicitats a totes, Tania, Marta, Julia, Laura Soria, Daria, Jana, Nohe, Juana, Angie, Ana, Aina, Laura Cano, Lourdes, Andrea y Mar. Agrair a Jenny, Silvia, Bea, Chiara, Claudia,  Victor i Jordi  que mos varen ajudar a molts d’entrenaments. Donar les gràcies al nostra patrocinador i esperant que s’animi l’any que ve a seguir apostant pel nostre equip!

 

¡Enhorabona nines!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Date

5 abril, 2018

Category

Març