Vols jugar a vòlei? Vine a la nostra escoleta!!!

Després de molts de mesos aturats sembla que a poc a poc tornem a la normalitat 🙂 Les nostres escoletes de Costa i Llobera així com la de Blanquerna ja han arrancat motors!!! Estem buscant jugadors i jugadores des dels 4 anys fins als 12 😀 Tenim diversos grups dividits per nivells amb l’objectiu de potenciar i consolidar les bases tècniques del nostre esport.

 

A causa de la situació actual, comptem amb un protocol COVID el qual ens ofereix la seguretat de que els nostres jugadors/es practiquen aquest gran esport amb totes les mesures preventives.

 

Si esteu interessats en apuntar els vostres fills i/o filles a la nostra escoleta ens podeu contactar directament al correu electrònic clubvoleibolportol@gmail.com. Simplement ens heu de detallar l’edat del jugador/a així com amb quina de les dues escoletes (Costa i Llobera – Pòrtol (Marratxí) / Blanquerna – Pont d’Inca Nou (Marratxí)) estaríeu interessats. D’aquesta manera us facilitarem els horaris, els dies d’entrenament i la disponibilitat de plaça.

 

Mos veim per ses pistes!!!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM