Vota la proposta nº6 dels pressupostos participatius de Marratxí

Des del Club Voleibol Pòrtol a l’inici de temporada, vàrem presentar una proposta pels pressupostos participatius de Marratxí pel canvi de paviment del pavelló de les pistes de Blanquerna i aquesta ha quedat dintre de les finalistes que tots i totes els/les residents de Marratxí, majors de 16 anys, podem votar per decidir quines dur a terme.

 

Teniu fins dia 17/11/19 per poder votar (i difondre) la nostra proposta: PROPOSTA NÚMERO 6, al següent enllaç: https://participa.marratxi.es/ca/login/1 en cas de fer-ho online o de forma presencial als punts que l’Ajuntament habiliti per tal fi.

 

La proposta detallada és la següent:
“Aquesta actuació consisteix en la substitució del paviment actual de les pistes esportives del pavelló de l’escola CEIP Blanquerna per un paviment aereoelàstic de cautxú. És una superficie no porosa, llisa, antilliscant i bacterioestàtica, facilitant la seva neteja i manteniment. En els pavellons que tenen aquest tipus de paviment les lesions dels jugadors són menys freqüents i ajuda a mantenir el bon estat de les articulacions”

 

L’objectiu que perseguim és minimitzar l’impacte que l’actual superfície té pels nostres jugadors i les nostre jugadores, per tots els jugadors i jugadores de altres esports q utilitzen el pavelló i per tots els nins i nines del Ceip Blanquerna, reduint el risc de lesions.

 

Ajudau-nos a aconseguir-ho!??

 

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM