3ª Posició al Campionat d’Espanya Aleví

CV Pòrtol Cafè del parc, el nostre equip aleví va tornar a pujar al podi en el campionat aconseguint el BRONZE!

L’últim partit va ser enfront del CV València Puresa Maria amb victòria per 2 set a 0 en un partit d’infart. Els petits guerrers de Pòrtol van obtenir controlar el marcador durant tota la trobada, desplegant un joc molt complet i equilibrat en servei, recepció, col·locació, atac i defensa amb bons bloquejos al rival.

Si bé en la fase prèvia van classificar com a segons de grup guanyant tots els partits, excepte un, van saber seguir, fer valer el seu joc per a arribar a semifinals amb el CV Elx, on un igualat marcador de 2-1 en contra no els va permetre arribar a la final.

En la lluita per la tercera plaça va tornar a demostrar per què eren uns dels favorits del torneig a mesura que es disputaven els partits.

Per un altre costat, Wl Cafè del Parc Aleví femení  també va jugar aquests dies el Campionat d’Espanya.

El sorteig ens va posar en el grup A, un grup molt igualat. En el primer partit van jugar contra el Cv Torrelavega (Cantàbria), les noies van estar molt nervioses en el seu debut, però van aconseguir la victòria en un ajustat 28-26/26-28/16-14. El segon partit contra les amfitriones del CD San José Blanco, les noies ho van donar tot en el camp i van perdre en un ajustat 22-25, 25-21 i 14-16. Aquest resultat obligava a guanyar al RGC Covadonga (Astúries) que havia guanyat els seus dos primers partits. Les nostres guerreres van pagar el cansament dels dos primers i van perdre clarament per 16-25 i 16-25. El Covadonga va passar com primer de grup amb tres victòries i darrere un triple empat a una victòria i per uns pocs punts van quedar terceres, la qual cosa ens va relegar a lluitar del 17 al 32.

L’endemà, les noies van començar molt bé guanyant clarament al CV Kasalkas (Terol) per 25-12 i 25-14. Seguidament, es van enfrontar a Les Flors de Sevilla. En un primer set molt igualat vam perdre per 24-26, el segon les noies no es van recuperar i van perdre per 12-25. A la tarda ens enfrontem al VP Madrid, un altre partit molt igualat on van caure per 21-25 i 24-26.

El diumenge ens enfrontem al CVB Almendralejo per a les posicions 23-24. Les noies van lluitar per acabar el campionat amb una victòria i la van aconseguir per 25-22/25-23. 

Gran campionat de tots els jugadors i jugadores  que van demostrar amb el seu lliurament i esforç ser un equip unit en totes les situacions. Gran experiència la viscuda i amb ganes de repetir-la!!

Donar l’enhorabona als més nens a l’equip tècnic format per Amador, Carlos i Raül, uns cracks per mostrar valors i voleibol a les bases i als jugadors/es del futur. 

Gràcies a la família portolana pel suport incondicional i els ànims constants.

VAMOS Pòrtol!!