ATENCIÓ: ESCOLA DE VÒLEI PLATJA 2018!!!

***Hi ha format català i castella (a la part inferior) / Hay formato catalán y castellano (en la parte inferior)***

 

L’estiu està traguen el cap per la cantonada i nosaltres més il·lusionat que mai presentem l’escola d’estiu per a perfeccionar o simplement aprendre a jugar al vòlei platja! Ha sigut un hivern bastant llarg i per això mateix hem decidit començar a preparar-ho tot per que t’ho passis d’allò més bé durant el desitjat i merescut estiu.

 

Començarem explicant tot allò que aprendràs si decideixes apuntar-te a la nostra escola. El primer de tot i el més important és que tindrem un equip per a tu, no cal que et preocupis pel teu nivell, per si ets baix o per si ets alt… depenent del teu nivell et col·locarem dins un equip on et sentis còmode en tot moment i gaudiràs al mateix temps que aprens aquest increïble esport! … però i que passa si milloro i vull provar una categoria més, doncs cap problema! El fet de tenir dues pistes disponibles per a cada grup fa que els coordinadors i entrenadors valorin a cada entrenament la progressió de tots els jugadors i jugadores per exigir-los cada dia una mica més! Això si, sense deixar de gaudir en cap moment ja que la finalitat és passar-s’ho bé :-).

 

Aquest any tenim equips des de l’escoleta fins als més veterans, et mostrem una taula per tal de que ho vegis ràpid:

 

– Escoleta de 6 a 11 anys.

– Infantil de 12 a 13 anys.

– Cadet de 14 a 15 anys.

– Juvenil de 16 a 18 anys.

– A partit de 19 anys la veterania mana damunt l’arena sense límit d’edat! 

 

Tot i establir aquestes franges d’edat, el nivell de cada jugador/a serà l’indicador més important a l’hora d’estar a un grup o a l’altre.

 

Pel que fa els diners, el preu mensual són 35€. Dins aquest preu s’inclou la realització de 2 sessions d’1 hora i 30 minuts per setmana (els dies que detallarem al full dels horaris), dos entrenadors per a cada sessió i grup (1 coordinador i un entrenador ajudant), una camiseta personalitzada homologada i eficient per a la pràctica del vòlei platja i la inscripció al torneig que es realitzarà l’última setmana d’agost (aquest torneig serà únic i exclusiu per a tots els participants de l’escola de vòlei platja de totes les categories). Aplicarem un descompte del 15% a tots aquells/es jugadors/es que tinguin un/a germà/na (és a dir, el segon germà/na pagarà 29,75€).

 

Aquest any els entrenadors/es seran un misteri però estem ben segurs que tots ells i elles us agradaran! En el transcurs de les setmanes anirem destapant aquests misteris!!!

 

Només queda especificar que tots els entrenaments es portaran a terme a les pistes de vòlei platja ubicades a Son Caulelles, ben aferrades a la piscina municipal (tot una avantatge pels residents ja que després de l’entrenament i podríeu fer un capfico).

 

Aquells jugadors i jugadores que es vulguin presentar als diferents tornejos oficials que durant l’estiu van sorgint per les platges de Mallorca poden tenir la seguretat de que els nostres entrenadors/es es comprometen a acompanyar-los i assessorar-los tècnica i tàcticament durant els mateixos així com ajudar-los en els tràmits més administratius i burocràtics.

 

Us deixem la fotografia dels horaris! (*Aquests horaris poden patir certes modificacions depenent de les inscripcions)

Horaris escola de vòlei platja 2018.

 

I aquí el full d’inscripció:

Full d’inscripció.

Quan el tingueu emplenat i amb l’ingrés fet l’heu d’enviar a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

T’estarem esperant amb tota la il·lusió per a que aquest estiu sigui inoblidable i recorda que com diuen el grup mallorquí Ses Bubotes “ S’estiu no espera!!!”

 

Anima’t!

 

Club Voleibol Pòrtol

 

____________________________________________

 

¡El verano ya asoma la cabeza y nosotros más ilusionados que nunca presentamos nuestra escuela de verano para perfeccionar o simplemente para aprender a jugar a vóley playa! Ha sido un invierno bastante largo y por eso mimo hemos decidido empezar a prepararlo todo para que te lo pases lo mejor posible durante el deseado y merecido verano.

 

Empezamos explicándote todo aquello que aprenderás si finalmente decides apuntarte a nuestra escuela. Lo primero de todo y lo más importante es que vamos a tener un equipo para ti, no hace falta que te preocupes de tu nivel, de si eres bajo de si eres alto… dependiendo de tu nivel te colocaremos en un equipo donde te sientas a gusto y cómodo en todo momento. ¡De esta manera disfrutaras al mismo tiempo que aprendes este increíble deporte!… pero y que pasa si mejoras y quieres probar una categoría superior? ¡Pues ningún problema! El hecho de tener dos pistas disponibles para cada grupo hace que los coordinadores y entrenadores valoren en cada entrenamiento la progresión de todos los jugadores y jugadoras para exigirles cada día un poco más. ¡Eso sí, sin dejar de disfrutar en ningún momento ya que la finalidad es pasárselo bien :-)!

 

Este año tenemos equipos des de la escoleta hasta los más veteranos, te enseñamos una tabla donde puedes verlo rápidamente:

 

– Escoleta de 6 a 11 años.

– Infantil de 12 a 13 años.

– Cadete de 14 a 15 años.

– Juveniles de 16 a 18 años.

– A partir de 19 años, ¡la veteranía prevalece encima de la arena sin límite de edad ! (Veteranos)

 

Todo y establecer estas franjas de edad, el nivel de cada jugador/a será el indicador más importante a la hora de estar en un grupo o en el otro.

 

Hablemos de negocios, el precio mensual por jugador son 35€. En ese precio se incluye la realización de 2 sesiones de una hora y treinta minutos por semana (los días que detallaremos en la hoja de los horarios), dos entrenadores por cada sesión y grupo ( 1 coordinador y un entrenador ayudante), una camiseta personalizada homologada y eficiente para la práctica del vóley playa y la inscripción al torneo que realizaremos la última semana de agosto (este torneo será única y exclusivamente para todos los participantes de la escuela de vóley playa de todas las categorías). Aplicaremos un descuento del 15% a todos aquellos/as jugadores/as que por ejemplo tengan un/a hermano/a (es decir, el segundo hermano/a pagará 29,75€).

 

¡Este año los entrenadores/as serán un misterio, pero estamos seguros que todos ellos/as os van a encantar! En el transcurso de las semanas iremos destapando dicho misterio.

 

Solo falta especificar que todos los entrenos se llevaran a cabo en las pistas de vóley playa ubicadas en Son Caulellas (Pòrtol), pegadas a las piscinas municipales (toda una ventaja para los residentes ya que después de los entrenos podríais daros un chapuzón).

 

Aquellos jugadores y jugadoras que quieran presentarse a los diferentes torneos oficiales que durante el verano van surgiendo en las diferentes playas de Mallorca pueden tener la seguridad de que nuestros entrenadores/as se comprometen a acompañarlos y asesorarlos técnica y tácticamente durante los mismos. También se les ayudara con los tramites más administrativos y burocráticos.

 

¡Les dejamos la fotografía con los horarios!(Estos horarios pueden sufrir algunas modificaciones a consecuencia de las inscripciones)

Horarios vóley playa 2018.

 

Y aquí la inscripción para la escuela:

Hoja de inscripción.

Cuando lo tengáis rellenado y con el ingreso hecho lo tenéis que enviar a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

¡¡¡Te estaremos esperando con toda la ilusión para que este verano sea inolvidable y recuerda que como dice un grupo de música mallorquín Ses Bubotes: “El verano no espera!!!”

 

Apúntate 🙂

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM