JA ESTÀ AQUÍ EL CAMPUS D’ESTIU 2018!!!

***Hi ha format català i castella (a la part inferior) / Hay formato catalán y castellano (en la parte inferior)***

 

Ja tenim aquí el campus d’estiu 2018! Aquest any hem tirat la casa per la finestra donant la possibilitat d’allargar el campus fins a 10 dies, del 2 de juliol fins al dia 13 🙂 . Tot i tenir aquesta opció aquells nens i nenes que només vulguin fer una setmana no hi haurà cap problema*(* La realització de la segona setmana es portarà a terme sempre i quan hi hagi un mínim de places, de no ser el cas es retornaran els diners).

 

El campus com cada any tindrà lloc al poliesportiu del col·legi Costa i Llobera, a les instal·lacions de vòlei platja de Son Caulelles i a la piscina municipal. La rutina serà sempre la mateixa, començarem a les pistes on hi farem dos sessions amb un descans per esmorzar entre mig i després de la segona sessió posarem rumb cap a les pistes de vòlei platja. Quan la calor ja s’apoderi de tots nosaltres anirem directes a la piscina ja que la tenim a 10 passes! També oferim el servei de menjador per aquells nens i nenes que vulguin anar cap a casa amb totes les feines fetes, la realització del mateix també dependrà de les places sol·licitants.

 

Nosaltres no trobem una millor manera d’arrancar l’estiu fent allò que més ens agrada i envoltats de tots els nostres amics i amigues! Així que ja saps si vols gaudir amb nosaltres d’aquesta super­ experiència no t’ho pensis més i apuntat que les places són limitades!!!

 

L’horari establert és de les 9:30h del mati fins a les 14:00h excepte tots aquells que vulguin quedar a dinar amb nosaltres ja que ens allargarem una mica més. Aquells pares, mares, tutors/es que tinguin problemes per deixar els seus fills/filles a les 9:30h podem ser flexibles per tal d’arribar una mica abans i esperar a que tota la resta vagi arribant (Sempre amb un previ avís per part dels pares/mares).

 

La distribució de les sessions serà la següent:

– De les 9:30h a 10:40h à 1ª sessió.

– De les 10:40h a 11:00h à Esmorzar.

– De les 11:00h a 12:25h à 2ª sessió.

– De les 12:30h a les 13:20h à Vòlei platja.

– De les 13:25h a les 14:00h à Piscina.

– A les 14:00h recollida per part dels pares a la piscina municipal de Son Caulelles i/o dinar.

 

Pel que fa a les tarifes hem establert els següents preus:

– Preu campus una setmana (De dilluns a divendres) à 85€

– Preu campus dues setmanes (De dilluns a divendres) à 145€

– Preu campus una setmana + menjador à 85€ campus + 30€ menjar = 115€

– Preu campus dues setmanes + menjador à 145€ campus + 60€ menjar = 205€

*S’aplicarà un descompte del 15% al segon germà/germana. Tots aquells/es que facin la reserva abans del dia 20 de maig se’ls farà un descompte de 10€ al preu final.

 

Ah! No ens oblidem dels entrenadors uns d’ells va néixer al Club Voleibol Pòrtol i va arribar a jugar amb l’equip Palma Volley quan militava a la Superlliga, en els últims anys a defensat l’escut del Barça amb el dorsal número 16 🙂 ,el segon entrenador també va començar les seves primeres passes com a jugador de vòlei dins el nostra club i fa poques setmanes que ha aconseguit un ascens a la màxima categoria nacional, la Superlliga amb el dorsal número 16!!!

 

Aquí us deixem la fulla d’inscripció:

Full d’inscripció al campus 2018

Quan el tingueu emplenat i amb l’ingrés fet l’heu d’enviar a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

Us esperem a tots i a totes!

 

Animat que serà ben divertit 😉

 

Club Voleibol Pòrtol

 

 

_______________________________

 

 

¡Ya tenemos aquí el campus de verano 2018! Este año hemos tirado la casa por la ventana dando la posibilidad de alargar el campus hasta 10 días 🙂 , des del 2 de julio hasta el 13. Todo y tener esta opción aquellos/as niños y niñas que solo quieran hacer una semana no habrá ningún problema*. (*La realización de la segunda semana se llevará a cabo siempre y cuando haya un mínimo de plazas, de no ser el caso se devolverá el dinero a aquellos/as que hayan hecho la inscripción para dos semanas).

 

Como cada año el campus tendrá lugar en el polideportivo del colegio Costa i Llobera, en las instalaciones de vóley playa de Son Caulelles y en la piscina municipal. La rutina empezará en las pistas donde se realizarán dos sesiones con un descanso entremedio y después de la segunda sesión pondremos rumbo hacia las pistas de vóley playa. ¡Cuando el calor ya se apodere de nosotros iremos directos a la piscina ya que la tenemos a 10 pasos! También ofrecemos el servicio de comedor para todos los niños y niñas que quieran irse para casa con todas las tareas hechas. (La realización del comedor también dependerá de las plazas solicitadas).

 

¡No encontramos mejor manera de empezar el verano que haciendo lo que más nos gusta y rodeados de todos nuestros amigos y amigas! ¡Así que ya sabes, si quieres disfrutar con nosotros de esta súper experiencia no te lo pienses más y apúntate que las plazas son limitadas!

 

El horario establecido es des de las 9:30h de la mañana hasta las 14:00h excepto aquellos/as jugadores/as que quieran quedarse a comer con nosotros, en ese caso se alargará un poco más. Aquellos/as padres, madres o tutores/as que tengan problemas para dejar a sus hijos/as a las 9:30h podemos ser flexibles con el fin de llegar un poco antes y esperar que vayan llegando el resto de compañeros/as (siempre con un previo aviso por parte de los padres/madres).

 

La distribución de les sesiones será la siguiente:

– De las 9:30h a las 10:40h à 1ª sesión.

– De las 10:40h a las 11:00h à Almuerzo.

– De las 11:00h a las 12:25h à 2ª sesión.

– De las 12:30h a las 13:20h à Vóley playa.

– De las 13:25h a las 14:00h à Piscina.

– A las 14:00h recogida por parte de los padres/madres en la piscina municipal de Son Caulelles y/o ir a comer.

 

En cuanto a las tarifas hemos establecido los siguientes precios:

– Precio campus una semana (De lunes a viernes) à 85€

– Precio campus dos semanas (De lunes a viernes) à 145€

– Precio campus una semana + comedor à 85€ campus + 30€ comida = 115€

– Precio campus dos semanas + comedor à 145€ campus + 60€ comida = 205€

*Se aplicará un descuento del 15% al segundo hermano/hermana. Todos aquellos/as que reserven antes del 20 de mayo se les descontaran 10€ del precio final.

 

¡Ah! No nos olvidamos de los entrenadores… uno de ellos nació en el Club Voleibol Pòrtol y llegó a jugar con el Palma Volley cuando militaba en Superliga, en los últimos años a defendió el escudo del FCBarcelona con el dorsal número 16 🙂 .El segundo entrenador también  empezó sus primeros pasos como jugador en nuestro club, hace pocas semanas que consiguió el ascenso a la máxima categoría nacional  nada menos que la Superliga masculina!!! Viste también el dorsal numero 16!!!

 

Aquí os dejamos la hoja de inscripción:

Hoja de inscripción al campus 2018.

Cuando lo tengáis rellenado y con el ingreso hecho lo tenéis que enviar a clubvoleibolportol@gmail.com.

 

¡Os esperamos a todos y a todas!

 

Anímate que será divertido 😉

 

Club Voleibol Pòrtol

Funciona con WordPress Inspiro WordPress Theme por WPZOOM